Santalahti-kustannus

Meidän tehtävämme on saada tieto ja lukija kohtaamaan.

Santalahti-kustannus on jyväskyläläinen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Suomessa Korpilahdella.
Vuonna 1996 Pekka Santalahti päätti, että opettajien oli saatava uusin tieto opetus- ja kasvatustyönsä tueksi. Hän oli opiskellut opettajaksi mutta työskennellyt pitkään oppikirjojen parissa. Silloin syntyi PS-kustannus, joka julkaisi opettajien ammattikirjallisuuden lisäksi yhteiskunnallisia ilmiöitä selittäviä teoksia.

Vuosien aikana perheyritys kasvoi niin perheen koolla kuin julkaistujen kirjojen määrällä mitattuna. Nykyisin perheyrityksessä työskentelevät sitoutuneen henkilökunnan lisäksi perheen kaikki lapset. Vuonna 2024 PS-kustannus muutti nimensä perheyrityksen nykyistä muotoa paremmin kuvaavaksi Santalahti-kustannukseksi. Toiminnan ydinajatus on vahvistunut entisestään: haluamme tarjota uusimmat tutkimustulokset ja parhaat käytännöt opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille työssä kehittymisen tueksi.

Onko sinulla asiantuntemusta, joka auttaisi muita?

Etsimme kustantamossa sellaista tietoa ja osaamista, josta on hyötyä lukijoille. Vastaamme siitä, että saat kirjailijana tukea, kun saatat asiantuntemuksesi kirjan muotoon. Jotta kirjasta tulee toimiva ja kohderyhmälle sopiva tietopaketti, kirkastamme kanssasi kirjaidean, ideoimme nimen, suunnittelemme kansikuvan, kommentoimme käsikirjoitusta, huollamme kielen ja taitamme teoksen sujuvasti luettavaan muotoon. Huolehdimme siitä, että aineisto saadaan painokoneisiin ja sovitussa aikataulussa valmiiksi. Kun kirjasi on fyysisesti valmis, työmme on vasta puolivälissä. Tiedotamme kirjasta medialle ja hoidamme kirjan myynnin ja markkinoinnin. Etsimme yhdessä kanssasi lukijat, jotka saavat kirjasi avulla muutoksen aikaan maailmassa.

Kirjan kirjoittaminen on ainutlaatuinen tapa vaikuttaa ja saada tekemänsä työ myös muiden tietoisuuteen ja hyödyksi. Onko sinulla ajatus kirjasta? Lue lisää Sinustako kirjailija? -sivulta.

Ollaan yhteyksissä!

Kurkkaa myös sisarkustantamoidemme sivut:

Kirja on valmis vasta lukijansa käsissä vaikuttamassa hänen ajatuksiinsa ja toimintaansa.